Srovnávací testy mládeže 2020 a sprintové tréninky

By   12.8.2020

Na stránkách reprezentace OB jsou zveřejněny termíny letošních srovnávacích testů spolu se základními informacemi k testování a vzorovými ukázkami. Pokud se chcete porovnat se svými vrstevníky z celé republiky a zabojovat o členství v TSM (a potažmo v dorostenecké reprezentaci), tak se neváhejte přihlásit. Informace najdete zde.

Zároveň nabízí Zuzka Klimplová dva sprintové tréninky jako přípravu na MČR ve sprintu/sprintových štafetách. Přihlášky v IS LPU nebo pro mimopardubické na jejím mailu do 20.8. 

25.8. Speciální mapový trénink před MČR sprintových štafet – sraz na parkovišti u fotbalového stadionu, ulice Gothard, Hořice do 17.00 hod. – hromadný farstovaný start 1. úseků sprintových štafet (mapa: Gothard) – doprava: individuální domluva přihlášených účastníků – pokyny budou v týdnu před tréninkem.

1.9. Speciální mapový trénink před MČR ve sprintu – sraz na velkém parkovišti u plaveckého bazénu, ulice Čáslavská, Kutná Hora do 17.00 hod. (start a cíl nejsou v místě srazu – vzdálenost 450 m) – typ tréninku: sprintové mapové sektory (dlouhé volby postupů + sekvence krátkých postupů na pozornost a změny směru) – mapa: Kutná Hora – doprava: individuální domluva přihlášených účastníků – pokyny budou v týdnu před tréninkem.